Complementair team voor bijzondere concepten

Met meer dan 30 jaar expertise zijn we geëvolueerd van voornamelijk kantoormeubelen en moderne interieurs naar meubel- en interieurinrichting met een eigen typische stijl. Noem het gerust strak, maar niet te clean, want kleur is een troef die we graag inzetten. We zweren bij kwaliteitsvolle designmerken maar zijn ook uiterst creatief in maatwerk.

Buro Belgium team
burobelgium icoon

Een klein of net een groter project voor ogen? We luisteren aandachtig naar uw behoeften en denken outside the box voor de meest geschikte oplossingen. Wij zijn het aanspreekpunt tijdens de volledige totaalinrichting, van het prille begin tot de finishing touch.

Het burobelgium team

Experten in interieur, creatief van inborst en bijzonder complementair. Dat typeert het burobelgium team. Dankzij onze inhouse ervaring en diepgewortelde kennis brengen we furniture & interior concepts met aandacht voor ergonomie, akoestiek en kleurgebruik. Zo geniet u jarenlang van duurzaam en kwalitatief design in uw kantoor, woonruimte of totaalproject.

Henk - buro belgium Henk - buro belgium

Henk

gedelegeerd bestuurder

Lisa - buro belgium Lisa - buro belgium

Lisa

interieurarchitecte

Mathieu - buro belgium Mathieu - buro belgium

Mathieu

projectleider

Wouter - buro belgium Wouter - buro belgium

Wouter

admin & logistiek

Pascal - buro belgium Pascal - buro belgium

Pascal

ergo expert

Onze waarden

  • persoonlijke aanpak en human friendly
  • enorme betrokkenheid
  • transparante communicatie
  • langetermijnvisie

Wist u dat onze showroom ook echt lééft?

Onze medewerkers én partners binnen Heidelberg Gardens maken er dagelijks actief gebruik van! Heidelberg Gardens vormt een trefpunt voor ondernemers, midden in ’t groen. Van tof event tot inspirerende lezing, samen met drie andere Zedelgemse bedrijven zetten we er graag onze schouders onder!

Showroom Buro Belgium

furniture & interior concepts

Meer info

Contacteer ons