Buro Belgium: een bijzonder complementair team met ervaring en expertise in interieurinrichting.

Van kantoormeubelen naar totaalinrichting

Met meer dan 30 jaar expertise zijn we geëvolueerd van voornamelijk kantoormeubelen en moderne interieurs naar totaalinrichting met een eigen typische stijl. Noem het strak, maar niet te clean, want kleur is een grote troef die we graag inzetten. We zweren bij kwaliteitsvolle designmerken maar zijn ook uiterst creatief in maatwerk.

Een klein of net een groter project voor ogen? We luisteren aandachtig naar uw behoeften en denken out-of-the-box mee voor de meest geschikte oplossingen. Wij zijn het aanspreekpunt tijdens de volledige totaalinrichting, van het prille begin tot de finishing touch. 

Beleef meubelen in onze Brand Boxes

Kom zeker eens langs in onze vernieuwde showroom in Zedelgem. Dankzij onze Brand Boxes beleeft u hier vanop de eerste rij wat we voor uw interieur kunnen doen. Bij een kop koffie bespreken we samen hoe we uw project kunnen aanpakken.

Wist u trouwens dat onze showroom ook echt lééft?

De medewerkers van Buro Belgium en partners van Heidelberg Gardens maken er dagelijks actief gebruik van!

Onze waarden

  • Persoonlijke aanpak & human friendly
  • Enorme betrokkenheid
  • Transparante communicatie
  • Langetermijnvisie

Elk zijn expertise, maar toch zo complementair

Buro Belgium biedt u het complementaire totaalplaatje: de specialist in ergonomie, de expert in akoestische problematieken, de kleurconsulent, de ervaren interieurarchitect … Met de expertise van elk van onze teamleden gaan we samen voluit voor de gepaste interieuroplossing voor uw kantoor, woning of totaalproject.

De uitstekende samenwerking tussen ons eigen plaatsingsteam en de door ons strikt gekozen aannemingspartners garandeert u trouwens een vlotte doorloop. Van kantoormeubelen tot een modern interieur in uw huis en de totaalinrichting van uw pand … we furnish your needs and dreams.