Haal meer uit je kantoorruimte: Make room! Make room!

‘Never waste a good crisis’, zei Winston Churchill ooit, en we begrijpen hem nu helemaal! Want na een jaar waarin alles waarop ook maar een laptop past plots tot ‘de thuiswerkruimte’ werd gebombardeerd, wordt het tijd om werk- en dus ook kantoorruimtes opnieuw uit te vinden. Hoe? Flexibiliteit is het sleutelwoord!

Lees meer…

In een tijd waarin thuiswerk de norm is en waarin virtuele koffiepauzes het enige collegiale contact vormen, mogen we gerust stellen dat iedereen z’n oude, vertrouwde, bruisende kantooromgeving hard begint te missen. En dat is niet verwonderlijk, want een fysiek kantoor is zoveel meer dan ‘een gebouw’. Het is het geheel van mensen, contacten, die typische sfeer, comfortabele werkplekken, die productieve vibe …

Let’s go back … to the office

Iedereen wil stiekem terug naar kantoor. Terug naar die comfortabele ergonomische bureaustoel die – onze rug zal het bevestigen – speciaal werd ontworpen om een goede ondersteuning te bieden. Terug naar die vertrouwde werkstek, waar je snel even live (!) koffie en energie kan bijtanken met collega’s en er vol goeie moed terug in kan vliegen.

Door het lange thuiswerk rijzen er toch vragen over hoe huidige kantoorruimtes beter kunnen worden ingericht. Er is immers een andere manier van werken ontstaan.

Same room, many flows

Dit erg atypische, afgelopen jaar zorgde bij velen voor een andere kijk op de toekomstige vormgeving van het kantoorleven an sich. Werkplekken die aanpasbaar zijn aan de noden van het moment, bewijzen daarbij hun nut.

In het pre-corona tijdperk maakten vaste werkplekken al steeds vaker plaats voor meer flexibele en ergonomische werkposten. Nu tonen deze aanpasbare kantoorruimtes meer dan ooit hoeveel makkelijker ze het ons kunnen maken!

All you need, all the time

Modulair kantoormeubilair biedt een eenvoudig antwoord op een soms erg gecompliceerde vraag: de individuele werkplek van ‘s morgens wordt ‘s middags in een handomdraai een inspirerende vergaderruimte. Dat werken hoeft trouwens niet altijd aan een tafel en stoel, een comfortabele sofasetting geeft de creativiteit vast een boost!

Ook een inspirerende aankleding doet wonderen. Vul het kantoor met mooie planten, aangename kleuren en een leuke inrichting en de motivatie zal zienderogen stijgen. Met een ietwat huiselijke sfeer in bepaalde ruimtes creëer je bovendien de ideale flow voor creatieve brainstormsessies. Het resultaat: een stijging van de productiviteit en van het tevredenheidsgevoel. Bij iedereen. Op elk moment.

Wil je in de praktijk zien hoe modulaire elementen een meerwaarde kunnen betekenen voor jouw kantooromgeving? Kom dan zeker eens langs in onze showroom. De verschillende brand boxes geven je tonnen inspiratie voor die ultieme werkplek, perfect voor elke type job.