Haworth: Comfortable work spaces

Vanuit de filosofie dat de mens niet gemaakt is om veel te zitten, werd Immerse ontwikkeld. Deze tafel maakt zowel zittend als staand vergaderen mogelijk. Staand werken stimuleert je bloedsomloop én de creativiteit. Designer Patricia Urquola stond dus vast recht toen ze de kleuren en materialen voor deze tafelreeks koos!

Ook de stoelenreeks Poppy werd ontworpen door de Spaanse designer. Het speelse kleurenpalet en de aangename stoffen worden gecombineerd met ergonomisch zitcomfort.

Akoestische meerwaarde

In de Haworth Brand Box vind je ook een stukje Belgische expertise. BuzziSpace stelt er namelijk zijn akoestische oplossingen voor. Denk hierbij aan wandpanelen en verlichting, 2 belangrijke pijlers binnen de kantoorinrichting die meteen goed zijn gecoverd. Een goede akoestiek en aangenaam licht bevorderen immers niet alleen de productiviteit, ze staan ook garant voor een comfortabel gevoel.

Deze Brand Box is een must visit voor wie zijn kantoor wil omvormen tot een aangename werkplek. Kom langs in onze showroom in Brugge en ontdek de Haworth Brand Box.