Brand Boxes:
a local way to discover global brands

In onze showroom staat een bijzondere beleving centraal. Het concept: 6 compacte ruimtes, groots ingericht met gerenommeerde merken. Elk in hun typische stijl, met unieke meubelstukken én een lokale touch. Van leefruimte tot bureau, of iets ertussenin, de Brand Boxes brengen inspiratie voor de inrichting van uw leven. Laat u alvast inspireren door de klinkende namen of kom het zelf ervaren in onze showroom

Het Italiaanse Arper combineert diverse materialen in een warm kleurenpalet. Dankzij de gedetailleerde afwerking passen de stoelen, tafels, lounges, … altijd verrassend goed samen.

Alea is een icoon op vlak van kantoorinrichting. Hun ruime collectie desks, kasten en lockers is perfect op elkaar afgestemd, met een aangename werkomgeving als resultaat.

Met de nieuwe LT40 keert Lema terug naar de roots: modulaire kastsystemen. De vele materialen, kleuren en modules laten u eindeloos combineren voor een kast uit de duizend. 

Comfortabele werkomgevingen op vlak van ergonomie, akoestiek en kleur is de rode draad doorheen de collectie van Haworth. Oog voor ergonomische en stijlvolle oplossingen binnen uw kantoorruimtes.

Zeg niet zomaar kantoormeubelen tegen de stukken van het Italiaanse Martex. Met Kyo (Japans voor kracht) brengen ze een unieke reeks directiemeubilair die net zo veelzijdig is als een directiefunctie zelf. 

Muuto geeft Scandinavisch design een nieuwe dimensie. De enorme collectie combineert natuurlijke materialen met een gezonde dosis elegantie, creativiteit en functionaliteit!