Hoe je interieur je merk versterkt

Hip merk – frisse huisstijl – duf kantoor … je merkt zo wat niet in het rijtje past. Toch gebeurt het nog al te vaak dat het interieur van een kantoor of winkel niet aansluit bij de merkidentiteit. Professionele relaties en klanten voelen dit, jij verliest aan authenticiteit. Hoe je jouw interieur en identiteit dan wel op één lijn krijgt? Lees het hier!

Haal meer uit je kantoorruimte: Make room! Make room!

Een babbel aan de koffiemachine, even kort brainstormen, … het zijn momenten die we momenteel moeten missen. Toch bracht het vele thuiswerken een groot voordeel met zich mee: een frisse kijk op de toekomstige vormgeving van het kantoorleven. Modulair kantoormeubilair en flexibele ruimtes maken binnenkort van elk kantoor een inspirerende werkplek!

Ergonomie op het ritme van je leven

De tijd van een apart bureautje voor elke medewerker ligt ver achter ons. Vandaag werken we in landschapskantoren, zijn er toffe brainstormhoekjes, …

De 5 geheimen van een comfortabel kantoor

De tijd van een apart bureautje voor elke medewerker ligt ver achter ons. Vandaag werken we in landschapskantoren, zijn er toffe brainstormhoekjes, …

De werkplek heruitgevonden

Thuiswerken. We deden het de afgelopen maanden met z’n allen. De één deed het met plezier, de ander miste zijn collega’s – en soms ook z’n concentratie. Toch kunnen we er niet onderuit: thuiswerk is here to stay! Hoe zo’n home office past binnen het klassieke plaatje van werken op kantoor? Wij vertellen je er alles over.